Informasjon om bruk av
informasjonskapsler

Denne personvernserklæringen informerer om hvordan Facefirst AS samler inn og bruker personopplysninger.

Facefirst bruker informasjonskapsler for å:

– Gjøre innhold mer personlig
– Skreddersy og måle annonser
– Lære av trafikken vår
– Gi deg relevant og tilpasset markedsføring, også på tvers av nettsider
– Tilby en tryggere og mer skreddersydd opplevelse på nett
– Analysere effekten av markesføringen

Facefirst samler inn avidentifiserte opplysninger om brukerne på nettsiden vår. Dette gjør vi for å kunne gi deg en bedre brukeropplevelse. Noen eksempler på hva slags statistikk som samles inn, er hvilke sider som blir besøkt, hvor lenge de blir besøkt, hva som blir trykket på og hvilke du som bruker kommer fra. Med avidentifiserte opplysninger mener vi at vi ikke kan spore opplysningene som samles inn tilbake til deg som bruker.

Når du klikker eller navigerer på nettstedet, godtar du at vi henter inn informasjon ved hjelp av informasjonskapsler. Via sosiale medier har vi tilgang på din brukeraktivitet, for eksempel at du reagerer på innhold, kommenterer eller lignende. Dette er informasjon som ligger åpent i de respektive sosiale mediene.

Vi deler også informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres. Du godtar automatisk vår bruk av informasjonskapsler ved å bruke nettstedet vårt.

For mer informasjon om Facebook/Googles bruk av opplysninger om deg, oppfordrer vi deg til å lese Facebooks egen personvern- og cookieinformasjon.

Har du spørsmål kan du kontakte oss på hk@facefirst.no

 

Majorstuen, Oslo

Professor Dahls gt 37
0353 Oslo, Norway

+47 45 42 00 04
ej@facefirst.no

Kvadraturen, Oslo

Dronningens Gate 3
0152 Oslo, Norway

+47 45 42 00 04
ej@facefirst.no